此活动已结束,注册已经关闭。USITO中查看更多活动.

活动详情

USITO is pleased to invite you to join us for a roundtable with the China Academy of Information Communications Technology (CAICT) on "Big Data Policy and Standardization." This will be a great opportunity to engage in a deep dialogue on recent data policy-related developments in China and beyond, with one of the key data policy stakeholders in the Chinese governance system. 

活动日程

下午 2:00

10 分钟

领导致辞 Opening Remarks

下午 2:10

15 分钟

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System 数据流政策最新进展

下午 2:25

20 分钟

自由答问/Q&A

下午 2:45

15 分钟

中方:大数据国家战略和标准推进情况 National Strategies and Update of Standards of Big Data

下午 3:00

20 分钟

自由答问/Q&A

下午 3:20

10 分钟

茶歇(Tea Break)

下午 3:30

15 分钟

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System数据流政策最新进展

下午 3:45

20 分钟

自由答问/Q&A

下午 4:05

15 分钟

中方:个人信息保护 Personal Information Protection

下午 4:20

20 分钟

自由答问/Q&A

下午 4:40

30 分钟

领导总结 Conclusion and Summary Remarks

下午 5:10

下午 5:11

会议结束 Meeting Closed
菜单