This is a past event. Registration is closed. View more events from USITO

Event Details

USITO is pleased to invite you to join us for a roundtable with the China Academy of Information Communications Technology (CAICT) on "Big Data Policy and Standardization." This will be a great opportunity to engage in a deep dialogue on recent data policy-related developments in China and beyond, with one of the key data policy stakeholders in the Chinese governance system. 

Agenda

2 PM

10 mins

领导致辞 Opening Remarks

2:10 PM

15 mins

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System 数据流政策最新进展

2:25 PM

20 mins

自由答问/Q&A

2:45 PM

15 mins

中方:大数据国家战略和标准推进情况 National Strategies and Update of Standards of Big Data

3 PM

20 mins

自由答问/Q&A

3:20 PM

10 mins

茶歇(Tea Break)

3:30 PM

15 mins

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System数据流政策最新进展

3:45 PM

20 mins

自由答问/Q&A

4:05 PM

15 mins

中方:个人信息保护 Personal Information Protection

4:20 PM

20 mins

自由答问/Q&A

4:40 PM

30 mins

领导总结 Conclusion and Summary Remarks

5:10 PM

5:11 PM

会议结束 Meeting Closed
Menu