Este es un evento pasado, la registración está cerrada. Ver más eventos de USITO >

Detalles del Evento

USITO is pleased to invite you to join us for a roundtable with the China Academy of Information Communications Technology (CAICT) on "Big Data Policy and Standardization." This will be a great opportunity to engage in a deep dialogue on recent data policy-related developments in China and beyond, with one of the key data policy stakeholders in the Chinese governance system. 

Agenda

14:00

10 mins

领导致辞 Opening Remarks

14:10

15 mins

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System 数据流政策最新进展

14:25

20 mins

自由答问/Q&A

14:45

15 mins

中方:大数据国家战略和标准推进情况 National Strategies and Update of Standards of Big Data

15:00

20 mins

自由答问/Q&A

15:20

10 mins

茶歇(Tea Break)

15:30

15 mins

美方:自由港, TIPP, TPP, APEC Cross-Border Privacy Rules (CBPR) System数据流政策最新进展

15:45

20 mins

自由答问/Q&A

16:05

15 mins

中方:个人信息保护 Personal Information Protection

16:20

20 mins

自由答问/Q&A

16:40

30 mins

领导总结 Conclusion and Summary Remarks

17:10

17:11

会议结束 Meeting Closed
Menu